JR GEAR DIP

Rucsac împachetabil (DIP001-U6)

Produse alternative

514,99 Lei(40%) 308,99 Lei

HeadJAGGER 80

139,99 Lei(7%) 129,99 Lei

ArcoreSPEEDER 10

409,99 Lei(42%) 234,99 Lei

LoapEVOLUTION 60

Descriere

JR GEAR DIP

Rucsac cu buzunar practic JD BUG PIP PRINT, care îl veți aprecia datorită utilizării universale și dimensiunilor practice. Foarte util pentru diferite situații.

  • utilizare universală
  • dimensiuni practice

Specificaţii

Numărul articolului DIP001-U6
Cod producător DIP001-U6
Material 100% nailon
Lățime 27 cm
Înălțime 60 cm
Adâncime 18 cm
Volum 22.5 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.