Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Jack Wolfskin

Jack Wolfskin CROSSTRAIL 24 LT

Rucsac Cod: 155748
Vândut
Descriere
Rucsacul de drumeție Jack Wolfskin CROSSTRAIL 24 LT este ușor, cu un design ergonomic. Asigură o ventilație excelentă la spate și este ideal ...
Descriere

Jack Wolfskin CROSSTRAIL 24 LT

Rucsacul de drumeție Jack Wolfskin CROSSTRAIL 24 LT este ușor, cu un design ergonomic. Asigură o ventilație excelentă la spate și este ideal pentru călătoriile de mai multe zile pe vreme caldă. Sarcina este distribuită uniform, iar rucsacul se așază confortabil, fără vezicule. Datorită designului "soft-neck" curelele de umăr sunt foarte confortabile în zona gâtului. Confortul este sporit de țesătura air mesh cu are pori mari pentru o ventilație optimă. Beneficiază de un spațiu între panoul de spate din plasă și construcția rucsacului. Astfel, se asigură o absorbție mai eficientă a transpirației și ajută la menținerea spatelui uscat. Curelele de umăr ergonomice asigură o ajustare confortabilă. Sticla de apă poate fi depozitată în suportul pliabil de pe cureaua de talie. Oferă diverse opțiuni de depozitare - un buzunar frontal separat pentru obiecte mai mici, buzunare elastice din plasă în față și pe laterale și bucle pentru un set de bețe de trekking - poți avea tot ce ai nevoie pentru o zi pe traseu. Este compatibil cu un sistem de hidratare. Țesătura respirabilă din plasă este produsă în mod ecologic și vopsită cu ajutorul procedeului inovator fără apă FUTURE DYE. Astfel, se economisesc 10 litri de apă.
  • sistemul de spate AEROVENT oferă cel mai bun confort climatic din clasa sa
  • țesătură principală și căptușeală din plastic reciclat

Specificaţii

Material
Material superior: 100% poliester reciclat; Material interior 100% poliester
Spate ventilat
da
Capac/Fermoar
Capac / Fermoar
Număr de compartimente
3
Curele de compresie
da
Centură talie
da
Curea la piept
da
Lățime
36 cm
Înălțime
58 cm
Volum
24 l
Greutate
990 g
Cod produs
155748
Codul furnizorului
2009552_1383_OS
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Jack Wolfskin