Isostar FAST HYDRATION GRAPEFRUIT 500 ML

Băutură izotonică (6751009400)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

6,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Isostar FAST HYDRATION GRAPEFRUIT 500 ML

Băutură izotonică pentru hidratare rapidă și eficientă. Efectul izotonic asigură cea mai rapidă absorbție a lichidelor și aprovizionarea imediată a mușchilor cu carbohidrați. Previne în mod activ atât deshidratarea, cât și crampele musculare. O combinație echilibrată de carbohidrați. Un amestec de minerale și vitamina B1 pentru îmbunătățirea funcției musculare și conversia energiei. Efecte testate în studii clinice - îmbunătățirea performanței cu 19% comparativ cu apa. Efecte testate în studii clinice realizate de către prestigiosul Institut Francez IRMS în anul 2004.

Specificaţii

Cod producător Hydrate Perform L F
Cantitate 500 ml
Poză fotografie doar în scopuri de ilustrare
Tip de produs suplimente nutritive
Volum 500 ml

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Isostar FAST HYDRATION GRAPEFRUIT 500 ML

Preţ: 6,99 Lei