Icebreaker AERO SS CREWE M

Tricou alergare bărbați (103790301)

Produse alternative

354,99 Lei(12%) 309,99 Lei

SportfulBOSCONERO ZIP TOP

329,99 Lei(22%) 254,99 Lei

Under ArmourHEXDELTA LONGSLEEVE

294,99 Lei(37%) 184,99 Lei

adidasRS HOODIE M

289,99 Lei(17%) 239,99 Lei

NikePACER PLUS HZ

Descriere

Icebreaker AERO SS CREWE M

Tricou de alergare pentru bărbați Icebreaker AERO, confecționat din cea mai ușoară lână Merinos, ideal pentru toate activitățile sportive, realizate în vreme caldă. În acest tricou vă veți simți confortabil și tot odată veți arăta foarte bine. Poate fi purtat mai multe zile la rând, este rezistent la mirosuri neplăcute și datorită cusăturilor plate nu vă va strânge niciodată.
  • decolteu rotund
  • mâneci scurte
  • cusături plate, contrastante

Specificaţii

Cod producător 103790301
Material 90% lână Merinos, 10% Nailon
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.