Horsefeathers WALLACE T-SHIRT

Tricou de bărbați (1112393530)

Descriere

Horsefeathers WALLACE T-SHIRT

Brandul Horsefeathers omagiază celebrul film Pulp Fiction. Dacă iubești filmul Pulp Fiction și brandul Horsefeathers acest tricou de bărbați Horsefeathers WALLACE T-SHIRT cu croială regular trebuie să fie al tău. Este confecționat din bumbac pur, foarte confortabil. Astfel nu doar că vei arăta excelent dar te și vei simți confortabil și vei avea parte de corp uscat. Completează-ți garderoba cu acest model original Horsefeathers!
  • croială regular
  • decolteu cu tiv moale
  • grafică Pulp Fiction pe piept
  • manoperă de calitate
  • utilizare universală
  • material confortabil din bumbac pur

Specificaţii

Cod producător SM1044B
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Horsefeathers WALLACE T-SHIRT

Preţ: 89,99 Lei