Horsefeathers SIENNA SWEATSHIRT

Hanorac damă (1133142106)

Descriere

Horsefeathers SIENNA SWEATSHIRT

Simte confortul suprem pe propria piele oferit de hanoracul pentru femei Horsefeathers SIENNA SWEATSHIRT cu croială slim. Model excelent, realizat în design decent de culoare neagră, decorat cu grafică imprimată, de culoare albă, și dotat cu multe alte elemente. Comandă acum acest produs stilat Horsefeathers, îți garantăm că vei fi foarte mulțumit!
  • croială slim
  • glugă ajustabilă
  • închidere cu fermoar pe toată lungimea
  • grafică cu logo-ul brandului pe spate și pe partea stângă a pieptului
  • 2 buzunare frontale cu acces liber
  • element decorativ textil cu logo de brand, situat în partea de jos
  • material confortabil

Specificaţii

Cod producător SW726D
Material 65% bumbac, 35% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Horsefeathers SIENNA SWEATSHIRT

Preţ: 219,99 Lei