Horsefeathers MINI LOGO T-SHIRT

Tricou de bărbați (1112393171)

Descriere

Horsefeathers MINI LOGO T-SHIRT

Tricou de bărbați Horsefeathers MINI LOGO T-SHIRT, decorat cu logo decent în partea frontală, realizat într-un design foarte atractiv. Este perfect pentru purtare pe tot parcursul anului și se asortează excelent cu diferite articole vestimentare. TE va surprinde foarte plăcut datorită materialului și croielii confortabile.

  • material confortabil
  • croială confortabilă
  • logo decent

Specificaţii

Cod producător SM950A
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

114,99 Lei 149,99 Lei (23%)

ReebokWORKOUT READY ACTIVCHILL GRAPHIC

59,99 Lei 139,99 Lei (57%)

LottoDEVIN VII TEE PRT

de la 65,99 Lei 139,99 Lei (52%)

O'NeillLM SONIC T-SHIRT

74,99 Lei 129,99 Lei (42%)

PumaRELAXED TEE

Horsefeathers MINI LOGO T-SHIRT

Preţ: 89,99 Lei