Horsefeathers LAST SIP T-SHIRT

Tricou bărbați (1112393516)

Descriere

Horsefeathers LAST SIP T-SHIRT

Tricou original de bărbați din colecția Horsefeathers, LAST SIP T-SHIRT, cu croială slim și grafică comică cu bere, confecționat din bumbac pur, foarte confortabil. Model original, ideal pentru purtare la job dar și la party. Depinde doar de tine unde vrei să-l porți! Încearcă și tu calitatea și stilul oferite de brandul Horsefeathers și fii original.... Original Horsefeathers!
  • croială regular
  • decolteu cu tiv moale
  • grafică mică pe partea stângă a pieptului
  • confort maxim, 100% bumbac

Specificaţii

Numărul articolului 1112393516
Cod producător SM1036D
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(26%) 94,99 Lei

HorsefeathersH.F. T-SHIRT

109,99 Lei(22%) 84,99 Lei

ConverseSTAR CHEVRON TEE

129,99 Lei(26%) 94,99 Lei

HorsefeathersAIRLINES T-SHIRT

129,99 Lei(26%) 94,99 Lei

HorsefeathersDEAR GOD T-SHIRT

Horsefeathers LAST SIP T-SHIRT

Preţ: 84,99 Lei