Horsefeathers FOAMER BOARDSHORTS

Boardshorts bărbați (1215064012)

Descriere

Horsefeathers FOAMER BOARDSHORTS

Pantaloni boardshorts Horsefeathers FOAMER BOARDSHORTS cu aspect interesant, croială confortabilă și design color care oferă un aspect modern acestui model. Materialul foarte ușor, folosit la fabricație, este dotat cu tehnologie specială care îi permite elasticitatea în toate direcțiile, fiind garantată astfel libertatea maximă de mișcare. Model original, care va deveni foarte rapid favoritul tău. Îmbracă-te cu stil, mai ales vara.

  • material elastic din 4 direcții
  • fixare cu velcro și șireturi
  • buzunar lateral cu velcro
  • imprimeu prin sublimare
  • element decorativ cu logo-ul mărcii pe o parte

Specificaţii

Cod producător SM1009C
Material 87% poliester, 13% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

59,99 Lei 114,99 Lei (47%)

O'NeillFM PROFILE PATTERN FLIP FLOPS

59,99 Lei 139,99 Lei (57%)

LottoDEVIN VII TEE PRT

89,99 Lei 124,99 Lei (28%)

RuntoRT-ROBE

109,99 Lei 124,99 Lei (12%)

BlizzardPC4064

49,99 Lei 89,99 Lei (44%)

O'NeillBM POCKETBOOK WALLET

Produse alternative

Horsefeathers FOAMER BOARDSHORTS

Preţ: 199,99 Lei