Horsefeathers BARRY DWR SWEATSHIRT

Hanorac pentru bărbați (1132159229)

Descriere

Horsefeathers BARRY DWR SWEATSHIRT

Trebuie să ai această piesă de la Horsefeathers. Hanoracul pentru bărbați Horsefeathers BARRY DWR SWEATSHIRT cu tratare hidrofugă DWR este ideal pentru purtarea de zi cu zi și pe timp de ploaie. Hanoracul are în față buzunar tip cangur cu fermoar, glugă ajustabilă și la mâneci un orificiu pentru degetul mare. Hanoracul este fabricat din fibră foarte rezistentă Coats. Pe spate găsim sigla clasică a mărcii. Bucură-te din plin de zile răcoroase și ploioase alături de marca Horsefeathers.
  • închiderea buzunarelor cu fermoar
  • mâneci cu orificii pentru degete mari
  • în interiorul buzunarului orificiu pentru cablu pentru căști
  • fibre foarte rezistente Coats
  • fermoare YKK

Specificaţii

Numărul articolului 1132159229
Cod producător TM024B
Material 100 % poliester
Croială regular
Glugă fixă
Buzunare la exterior 1 buzunar tip cangur în față
Tehnologie DWR, YKK ZIPY

Tehnologii utilizate

DWR

Suprafața exterioară a țesăturilor folosite la fabricarea tuturor gecilor brandului Horsefeathers este prevăzută cu strat rezistent la apă DWR (Durable Water Repellent coating). Acest strat reține apa ...

YKK ZIPY

Fermoarele YKK sunt funcționale și de înaltă calitate, realizate de compania Sunt cunoscute pentru calitate, prelucrare perfectă și durabilitate sporită în timp.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Horsefeathers BARRY DWR SWEATSHIRT

Preţ: 369,99 Lei