MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Hi-Tec DRAVEN JR

Pantaloni schi juniori (1228020150)

Descriere

Hi-Tec DRAVEN JR

Pantalonii de schi Junior Hi-Tec DRAVEN JR vor fi foarte apreciați pe pârtie sau chiar și în condiții meteorologice mai dificile. Materialul impermeabil protejează eficient împotriva umezelii. Cusăturile lipite asigură impermeabilitate, manșetele de zăpadă din pantaloni asigură o protecție ridicată împotriva pătrunderii zăpezii. Pantalonii au bretele și talia reglabile pentru confort maxim. Au zonele expuse consolidate și elemente reflectorizante.

  • talie și bretele ajustabilepartea de jos a pantalonilor este consolidată cu material rezistent
  • peliculă impermeabilă TEC-PROOF 3000
  • cusături lipite
  • manșetă cu protecție împotriva zăpezii
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1228020150
Cod producător DRAVEN_J_BLUE
Material 100 % poliester
Coloană de apă 3000 mm
Respirabilitate 3000 g/m²/24h
Buzunare la exterior 2 cu fermoar
Tehnologie Tec-Proof

Tehnologii utilizate

Tec-Proof

Articolele cu tehnologia Tec-Proof sunt produse care îndeplinesc cerințele materialului impermeabil și respirabil. Materialul laminat, este cel puțin rezistent la apă și poate fi ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

739,99 Lei(12%) 649,99 Lei

SpyderPROPULSION PANT

739,99 Lei(12%) 649,99 Lei

SpyderPROPULSION PANT

739,99 Lei(25%) 554,99 Lei

VolcomBARKLEY BIB OVERALL