Helly Hansen K BOUNDARY FLEECE JACKET

Geacă copii (1503017945)

Descriere

Helly Hansen K BOUNDARY FLEECE JACKET

Geacă de copii Helly Hansen K BOUNDARY FLEECE JACKET, confecționată din fleece neted, izolată termic în partea superioară pentru confort termic mai bun. Se poate purta individual ca o geacă ușoară sau ca stratificare sub o geacă călduroasă.

  • model cu greutate redusă, ideal pentru stratificare sau purtare individuală ca o geacă ușoară.două buzunare principale
  • fermoar frontal cu protecție la bărbie
  • logo HH imprimat

Specificaţii

Numărul articolului 1503017945
Cod producător 40370-167
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

314,99 Lei(17%) 259,99 Lei

PumaESS PADDED JACKET JR

239,99 Lei(45%) 129,99 Lei

ALPINE PROOBOKO 2

264,99 Lei(50%) 129,99 Lei

HeadSAYER

264,99 Lei(50%) 129,99 Lei

HeadMAIDA

109,99 Lei

LewroOFIRA

Helly Hansen K BOUNDARY FLEECE JACKET

Preţ: 139,99 Lei