Helly Hansen ADEN DOWN PARKA

Geacă damă (1192005657)

Descriere

Helly Hansen ADEN DOWN PARKA

Geacă lungă de femei Helly Hansen ADEN DOWN PARKA, care va fi un partener ideal pentru zilele reci de iarnă. Datorită umpluturi din puf de gâscă și materialului impermeabil vei avea parte de confort pe tot parcursul zilei. Mai mult, dispune de glugă ajustabilă dotată cu guler de blană care se poate detașa, foarte utilă când vremea este nefavorabilă.
  • croială mai lungă, design pentru femei
  • material respirabil, rezistent la vânt și apă
  • tratament pentru rezistență la apă DWR
  • glugă cu blană artificială care se poate detașa
  • pe partea din față fermoar YKK cu deschidere în două direcții, clapă cu capse peste fermoar
  • glugă ajustabilă
  • logo mic HH brodat pe mânecă

Specificaţii

Cod producător 54429-949
Material 100% poliester
Glugă integrată
Tehnologie DWR, HELLY TECH® PROTECTION

Tehnologii utilizate

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

HELLY TECH® PROTECTION

Membrană de bază Helly Hansen. Materialul este compus, de obicei, din două straturi. Caracteristica importantă a acestei membrane sunt cusăturile complet lipite. Produsele sunt ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

724,99 Lei(35%) 469,99 Lei

Helly HansenMARION

109,99 Lei

LoapRAKELX

179,99 Lei(50%) 89,99 Lei

LottoCECIL

219,99 Lei(25%) 164,99 Lei

ALPINE PROOSITA 3