Head MARLO

Cămașă de bărbați (1102033034)

Descriere

Head MARLO

Cămașă confortabilă de bărbați Head MARLO, confecționată din material confortabil de calitate, care garantează confort și în zilele fierbinți de vară. Este adecvată în special pentru turism, dar și pentru purtare zilnică în oraș.
  • material de calitate
  • croială îngustă
  • la spate design special pentru libertate de mișcare mai bună
  • 1 buzunar practic la piept cu capsă

Specificaţii

Numărul articolului 1102033034
Cod producător KMS972-A
Material 100% nailon Ecoya®
Buzunare la exterior 1x pe piept cu clapă

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(58%) 74,99 Lei

HannahCEDERIC

69,99 Lei(35%) 44,99 Lei

WillardHUDLER

254,99 Lei(33%) 169,99 Lei

NorthfinderCASEN