Head GLOVE MEN 2804

Mănuși ciclism de bărbați (D703)

Produse alternative

124,99 Lei(8%) 114,99 Lei

RoecklBOLOGNA

47,99 Lei

Arcore3-RIDE

48,99 Lei(8%) 44,99 Lei

EtapeDRIFT

20,99 Lei(4%) de la 19,99 Lei

ArcoreER07

Descriere

Head GLOVE MEN 2804

Mănuși de ciclism pentru bărbați Head GLOVE MEN 2804 cu inserții de gel, care amortizează perfect vibrațiile. Sunt confecționate din material respirabil și consolidate în zona palmelor, dotate cu detalii din silicon pentru aderență sporită.
  • inserții de gel
  • material tip plasă
  • palme consolidate
  • detalii de silicon

Specificaţii

Cod producător D703
Material 60% poliamidă, 30% poliuretan, 10% elastan, inserții de gel
Greutate 60 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

339,99 Lei

ArcoreINFLUX

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

KlimatexAVNER