Head DORIAN

Tricou funcțional băieți (1382011114)

Descriere

Head DORIAN

Tricou funcțional de băieți Head DORIAN, cu mâneci scurte, dotat cu tehnologie QUICK DRY. Materialul folosit este elastic, dispune de cusături plate, este foarte respirabil și oferă libertate de mișcare.
  • talie elastică
  • material care se usucă rapid
  • spate prelungit
  • cusături plate
  • mâneci raglan
  • decolteu rotund
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător RKT621-7B
Material 100% poliester
Tehnologie QUICK DRY

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

134,99 Lei(18%) 109,99 Lei

Under ArmourARMOUR SS

119,99 Lei(50%) 59,99 Lei

LottoAYDEX IV TEE B

129,99 Lei(38%) de la 79,99 Lei

Under ArmourBIG LOGO LS TEE

154,99 Lei(51%) 74,99 Lei

Under ArmourARMOUR LS