Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 20
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
HAUCK

HAUCK DREAM N PLAY MINNIE

Pat de drumeții Cod: 152142
Vândut
Descriere
Patul de călătorii Hauck DREAM N PLAY MINNIE poate fi folosit în mod extrem de flexibil, ceea ce îl face soluția perfectă pentru vacanțe, în ...
Descriere

HAUCK DREAM N PLAY MINNIE

Patul de călătorii Hauck DREAM N PLAY MINNIE poate fi folosit în mod extrem de flexibil, ceea ce îl face soluția perfectă pentru vacanțe, în vizită la bunici sau acasă. Dimensiunile mici de după pliere oferă un transport ușor și o formă compactă pentru stocare. În acest pat nou născutul va putea dormi în timpul călătoriilor. Fereastra laterală mare din plasă permite o circulație optimă a aerului și asigură o vedere perfectă a copilului în permanență. Suprafața de dormit de 120 x 60 cm oferă suficient spațiu pentru ca cei mici să aibă parte de confort maxim. Copilul se poate juca singur sau te poate urmări în timpul treburilor casnice. Patul de călătorii se pliază rapid și simplu în doar câțiva pași, Datorită acestui sistem, îl vei putea lua cu tine oriunde și oricând.
  • confort maxim în timpul dormitului
  • pat de călătorii, pat de rezervă, loc de joacă
  • pliere/montare ușoară
  • dimensiune compactă

Specificaţii

Cod produs
152142
Codul furnizorului
HK601365
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
HAUCK