Hannah STEN

Șort bărbați (1212145749)

Descriere

Hannah STEN

Pantaloni scurți confortabil pentru bărbați Hannah STEN. Sunt adecvați pentru orice activitate de timp liber, dispun de curea practică pentru o ajustare perfectă în talie și adaos de elastan pentru o fixare excelentă pe corp. Mai mult, dispun de protecție împotriva razelor solare UV.
  • curea pe talie pentru fixare sigură
  • genunchi ergonomici
  • protecție UV 30 +

Specificaţii

Cod producător STEN_EARTHY
Material 85% poliamidă, 15% elastan
Fit regular
Buzunare exterioare 3 (2x frontale, 1x la spate)
Tehnologie AFT

Tehnologii utilizate

AFT

Material îmbunătățit ce limitează penetrarea razelor UV, captează murdăria la suprafață, oferind rezistență împotriva înțepături de țânțar, este hidrofug și respirabil, materialul se usucă rapida și ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

489,99 Lei(35%) 314,99 Lei

adidasANZIT DLX

104,99 Lei(33%) 69,99 Lei

HannahARAKS

349,99 Lei(38%) de la 216,99 Lei

HannahBENFORD II

Produse alternative

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

HannahMOLD II

284,99 Lei(24%) 214,99 Lei

ColumbiaTRIPLE CANYON SHORT

269,99 Lei(20%) 214,99 Lei

NorthfinderYUSUF