Hannah BURCH

Tricou de bărbați (1112392785)

Descriere

Hannah BURCH

Tricou de bărbați cu mâneci scurte Hannah BURCH, confecționat din bumbac confortabil, de calitate, dotat cu imprimeu modern în zona pieptului. Te va surprinde foarte plăcut încă de la prima vedere. Ideal pentru călătorit sau purtare în oraș, în zilele fierbinți de vară.
  • imprimeu pe partea din față
  • material confortabil

Specificaţii

Cod producător BURCH_BURNT
Material 100% bumbac
Greutate 160 g/m²
Fit regular

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei 139,99 Lei (35%)

Russell AthleticRAW EDGE

159,99 Lei 199,99 Lei (20%)

HannahBLOG

89,99 Lei 179,99 Lei (50%)

LottoNIALL

54,99 Lei

HannahMISER

Produse alternative

de la 69,99 Lei 139,99 Lei (50%)

O'NeillLM SONIC T-SHIRT

84,99 Lei 124,99 Lei (32%)

O'NeillLM CIRCLE SURFER T-SHIRT

59,99 Lei 124,99 Lei (52%)

O'NeillLM SURF CO. T-SHIRT