Goal Zero LIGHTHOUSE MICRO CHARGE

Lămpaș (3531003518)

Descriere

Goal Zero LIGHTHOUSE MICRO CHARGE

Lămpaș LED foarte performant și economisitor de energie Goal Zero LIGHTHOUSE MICRO CHARGE, care va deveni rapid un accesoriu de camping indispensabil. Poate fi legat în serie cu până la 7 lămpi Light-A-Life. Datorită consumului redus de energie, posibilității de agățare și legare în serie, poți lumina tabăra, plaja sau curtea din spatele casei tale. Cele două moduri de iluminare, elementul de umbrare ajustabil și mai multe opțiuni de atârnare fac acest lămpaș adecvat pentru orice activitate outdoor. Model original, perfet pentru folosire ca lanternă sau ca lămpaș.
  • 2 moduri de luminare
  • element de umbrare ajustabil
  • posibilitate de atârnare
  • consum redus de energie
  • poate fi legat în serie cu până la 7 lămpi Light-A-Life
  • foarte performant și economisitor de energie
  • poate fi folosit ca lanternă sau ca lămpaș

Specificaţii

Numărul articolului 3531003518
Cod producător 32008
Capacitate 9,6 Wh / 3.7 V
Sursă Li-ion NMC 2600 mAh
Intrări/Ieșiri USB-A tip 5 V, až 1 A (5 W max)
Timp de încărcare 3,5 h
Dimensiuni 9,3 x 3,8 cm
Greutate 680 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(15%) 109,99 Lei

ProfilitePOWERLIGHT 3W LED

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

TRIMMC5

Goal Zero LIGHTHOUSE MICRO CHARGE

Preţ: 159,99 Lei