Fox Sports & Clothing SERGEANT CAMO SH

Pantaloni scurți de trail (21471-247)

Produse alternative

474,99 Lei 519,99 Lei (8%)

Fox Sports & ClothingASCENT BIB

534,99 Lei 624,99 Lei (14%)

KarposCASATSCH BAGGY SHORT

384,99 Lei 429,99 Lei (10%)

Fox Sports & ClothingRANGER CARGO SHORT

Descriere

Fox Sports & Clothing SERGEANT CAMO SH

Pantaloni trail de bărbați Fox SERGEANT CAMO SH, confecționați din combinație a 3 materiale, bumbac, poliester și elastan care asigură elasticitatea în 2 direcții. Croiala mai lată RAP este foarte confortabilă și dispune de formă ergonomică, ideală pentru ciclism. Talia se poate ajusta cu ajutorul curelei interioare de plastic. Model original dotat cu buzunare laterale cargo acoperite și cu bazon detașabil EVO în interior.

  • talia se poate ajusta cu ajutorul curelei interioare de plastic
  • buzunare laterale cargo acoperite
  • bazon interiro EVO care se poate detașa

Specificaţii

Cod producător 21471-247
Material 68% bumbac, 29% poliester, 3% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei 304,99 Lei (52%)

ProgressSS JUMPER M

129,99 Lei

ArcoreSHAPE