Fox BASE WATER

Bidon ciclism (6752001072)

Culoare: Negru
Mărime: os
os
În stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

27,99 Lei cu TVA

Cantitate
Disponibilitate în magazin
În lista de cumpărături

Descriere

Fox BASE WATER

Bidon de calitate pentru apă BASE WATER de la brandul Fox, fabricat din plastic nedăunător (BPA Free). Dispune de muștiuc MoFlo care se deschide/închide foarte ușor, fără să permită scurgeri de lichid în timpul deplasării sau amestecări băuturilor izotonice. Mai mult, acest tip de muștiuc permite curgerea unei cantități mai mari de lichid, cu până la 50% mai mult decât la cele obişnuite.

  • 100 % BPA Free
  • 100 % material nedăunător
  • permite curgerea unei cantități mai mari de lichid

Specificaţii

Numărul articolului 6752001072
Cod producător 20961-001
Material plastic fără conținut de BPA
Volum 650 ml

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.