MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Etape SKIN TOUCH

Mănuși (1424006155)

Descriere

Etape SKIN TOUCH

Mănuși Etape SKIN TOUCH sunt adecvate pentru toamnă sau primăvară la diverse sporturi alergare, turism, schi fond, fotbal etc.). Sunt realizate din material elastic și funcțional Ultra III Tec cu membrană și material Lycra Sport Energy. Aceste mănuși sunt dotate cu tehnologia modernă Smart Touch, datorită căreia se poate manipula ecranul tactil de pe telefoane și alte electronice.

  • material Ultra III Tec cu membrană și izolație termică
  • palmă din material Lycra Sport Energy cu izolație termică
  • se poate utiliza cu ele ecranul tactil
  • silicon antiderapant la palmă
  • manșete elastice mai lungi
  • confort termic: -5 °C până la 15 °C

Specificaţii

Numărul articolului 1424006155
Cod producător 1404710
Material 50% poliamidă, 30% poliester, 10%poliuretan, 10% elastan
Tehnologie Soft Shell, THERMO FIT

Tehnologii utilizate

Soft Shell

Soft Shell – material elastic funcțional, rezistent la apă și vânt, cu proprietăți excelente de izolare termică și respirabilitate. Datorită construcție cu trei straturi oferă confort și protecție ...

THERMO FIT

ThermoFit este un material elastic cu proprietăți excelente de izolare termică. Datorită structurii fine și conținutului ridicat de elastan, se adaptează perfect formei corpului. Se caracterizează ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

ArcoreCIRCUIT

159,99 Lei(18%) 129,99 Lei

CraftRUNNING WINTER GIFT PACK

149,99 Lei(26%) 109,99 Lei

Under ArmourCGI RUN LINER GLOVE

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

SwixTRACX

94,99 Lei(42%) 54,99 Lei

EtapeSKIN WS+

129,99 Lei(57%) 54,99 Lei

KlimatexSANYOT