Etape PLUTO LIGHT

Cască ciclism copii (7412008282)

Descriere

Etape PLUTO LIGHT

Cască de ciclism pentru copii Etape PLUTO LIGTH, care va impresiona mai ales părinții încă de la prima vedere datorită luminii de la spate care utilizează 6 LED-uri clare. Astfel copilul tău va fi foarte vizibil pe șosea. Model original, care se poate ajusta exact pe forma capului micului explorator. Sistemul de ventilație cu greutate redusă, prevăzut cu plasă anti-insecte, asigură un confort excepțional, pe întreaga durată de folosire.

  • tehnologie In Mold
  • lumină de siguranță, integrată la spate (6 LED-uri, 3 moduri de iluminare - iluminare constantă, 2 tipuri de intermitențe)
  • elemente reflectorizante de siguranță
  • sistem de fixare EFS

Specificaţii

Numărul articolului 7412008282
Cod producător 1921492
Construcţie IN-MOLD
Inserție interioară da, antibacteriană
Mărime ajustabilă da
Plasă anti-insecte da
Alte dotări lumină integrată, situată în partea din spate
Normă ČSN EN 1078+A1
Tehnologie EFS (Easy Fit System), In Mold
Greutate 121 g
Tehnologie In Mold, EFS, LED LIGHT

Tehnologii utilizate

In Mold

In Mold – tehnologie modernă de producție a căștilor de snowboard și schi. La fabricare, datorită tehnologiei speciale, construcția exterioară este la o temperatură ridicată aplicată prin presiune ...

EFS

EFS (Easy Fit System) – sistem de fixare care permite o ajustare perfectă a căștii pe cap. Reglarea precisă a căștii este o condiție necesară nu numai pentru o funcționare corespunzătoare, dar, ...

LED LIGHT

LED light este lumină de spate, integrată în cască, care crește semnificativ siguranța în timpul ciclismului. Un element activ de siguranță, care are ca scop asigurarea vizibilității utilizatorului, ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

34,99 Lei(22%) 26,99 Lei

EtapeMÂNUȘI REX KIDS

109,99 Lei

ArcoreCRUISER

84,99 Lei

EtapeRIO

79,99 Lei(12%) 69,99 Lei

EtapePICCOLO

22,99 Lei

VoxxREXÍK

Produse alternative

169,99 Lei(23%) 129,99 Lei

EtapeHERO

109,99 Lei

ArcoreBENSLEY

54,99 Lei

ArcoreVENTO

94,99 Lei

HeadKID Y11A

279,99 Lei(21%) 219,99 Lei

MetELDAR BABY