MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Etape PEDDY

Tricou ciclism pentru copii (7613005157)

Descriere

Etape PEDDY

Tricou de ciclism pentru copii Etape PEDDY, care va atrage atenția la prima vedere cu designul său vesel. Este confecționat din material funcțional și confortabil, care are grijă de confortul micuțului tău ciclist.

  • material funcțional MicroCool
  • mâneci scurte
  • fermoar frontal de 14 cm
  • 2 buzunare la spate
  • tiv elastic la talie
  • elemente reflectorizante de siguranță

Specificaţii

Numărul articolului 7613005157
Cod producător 1522583
Material 100% poliester
Buzunare la exterior 2x
Greutate 93 g
Tehnologie MICROCOOL

Tehnologii utilizate

MICROCOOL

MicroCool este un material funcțional fabricat din fibre de poliester, care evacuează în mod eficient transpirația de la piele datorită structurii 3D exterioare. Evacuarea transpirației este crescută ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

94,99 Lei(31%) 64,99 Lei

EtapePEDDY

69,99 Lei(21%) de la 54,99 Lei

ArcoreMABEL

204,99 Lei(21%) 159,99 Lei

NorthwaveORIGIN JR

144,99 Lei(34%) 94,99 Lei

CraftBIKE XT JR

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

KlimatexJOPPE

194,99 Lei(23%) 149,99 Lei

FoxRANGER DR LS JRSY YT