Etape COVER WS+

Mănuși sport călduroase (1424006211)

Descriere

Etape COVER WS+

Mănuși Etape COVER WS+, adecvate pentru alergare, ciclism și schi de fond, realizate în perioada iernii. Dispun de design 2 în 1 - se pot transforma în mânuși cu un singur deget, mai călduroase. Sunt confecționate din Softshell și dispun de membrană Air Plus Membrane. Zona încheieturii este prevăzută cu manșete elastice care previn pătrunderea frigului și zăpezii. Siliconul anti-derapant de pe palme va fi apreciat mai ales în timpul schiatului de fond și ciclismului. Se recomandă purtarea la temperaturi cuprinse între -10° și 15° C.

  • 2în1 - mânuși fine cu degete și mânuși cu un singur deget într-un singur model
  • material SoftShell cu membrană și izolație termică + ThermoFit cu izolație termică
  • compatibilitate cu ecran tactil SmartTouch
  • palmă cu silicon anti-alunecare
  • manșete elastice mai lungi

Specificaţii

Cod producător 1600310
Material 82% poliamidă, 18% elastan
Membrană da
Tehnologie Soft Shell, THERMO FIT

Tehnologii utilizate

Soft Shell

Soft Shell – material elastic funcțional, rezistent la apă și vânt, cu proprietăți excelente de izolare termică și respirabilitate. Datorită construcție cu trei straturi oferă confort și protecție ...

THERMO FIT

ThermoFit este un material elastic cu proprietăți excelente de izolare termică. Datorită structurii fine și conținutului ridicat de elastan, se adaptează perfect formei corpului. Se caracterizează ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

219,99 Lei

EtapeSVEN

234,99 Lei

EtapeCRUX

Produse alternative

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

EtapeAMBER WS+

159,99 Lei(31%) 109,99 Lei

CraftMĂNUȘI DISCOVERY

169,99 Lei(17%) 139,99 Lei

CraftHYBRID WEA

159,99 Lei(15%) 134,99 Lei

SwixPOLLUX

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

EtapeSKIN WS+