Elan AMPHIBIO 76 PS + EL 10

Skiuri coborâre (ABGEEF18)

Produse alternative

Descriere

Elan AMPHIBIO 76 PS + EL 10

Schiuri de coborâre Elan AMPHIBIO 76 PS + EL 10 , destinate tuturor schiorilor care doresc să petreacă toată ziua pe pârtie. Sunt adaptate excelent tuturor condițiilor de zăpadă și fiecărui teren. Pentru sezonul 2018 schiurile Amphibio 76 sunt nou dotate cu tehnologia 4D, care contribuie la un schiat mai ușor și la o mai mare universalitate.

Specificaţii

Numărul articolului ABGEEF18
Cod producător ABGEEF18
Abilități schior avansat / expert
Viteză mare
Construcţie Amphibio
Nucleu nucleu din lemn Power;
Radius (lungime) 152 cm (11,5 m), 160 cm (12,9 m), 168 cm (14,4 m), 176 cm (16,0 m)
Legături EL 10.0 SHIFT GW B85
Placă sub legături Power Shift
Lungime recomandată 5 până la 15 cm sub înălțimea schiorului
Teren amenajat / variabil
Sidecut 127 / 76 / 105 mm
Tehnologie Nucleu de lemn power, Amphibio 4D, ARMĂTURĂ DIN LAMINAT, DST, DŘEVĚNÉ JÁDRO POWER

Tehnologii utilizate

Nucleu de lemn power

Nucleu de lemn Power compus din fâșii de lemn, care sunt legate vertical și laminate, unde în interiorul nucleului sintetic formeză un cadru rigid. Acest cadru asigură stabilitate ...

Amphibio 4D

Tehnologia Amphibio 4D este absolut inovatoare deoarece utilizează titan. Folosește nucleu de lemn Response Frame în combinație cu titan (dublu) și profil Amphibio®. Schiurile cu această ...

ARMĂTURĂ DIN LAMINAT

Armătura din laminat optimizează flexibilitatea schiului și contribuie la rigiditatea sa mai mare la torsiune. Fibrele laminate sunt plasate sub sau deasupra nucleului schiului și îmbunătățesc ...

DST

Construcția Dual Sidewall combină pereții laterali verticali pentru o prindere optimă a canturilor de  construcția Cap și parțial cu margine laterală exterioară a schiului, ceea ce permite ca ...

DŘEVĚNÉ JÁDRO POWER

Nucleul lemnos Power este format dintr-un cadru de plop, conectat vertical datorită unui strat laminat pentru stabilitate mai mare la torsiune și control excelent al schiurilor. Această construcție ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Montaj legături

Dacă cumperi schiuri prin intermediul magazinului nostru online, vor fi trimise cu legăturile demontate. Legăturile vor fi puse separat în cutie ca în timpul transportului să nu se deterioreze.

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 049,00 Lei(29%) 734,99 Lei

NordicaSPORTMACHINE SP 80

119,99 Lei

ElanHOTROD

594,99 Lei(17%) 489,99 Lei

BrikoSTROMBOLI

289,99 Lei(3%) 279,99 Lei

ScottUNLIMITED II OTG