Elan AMPHIBIO 16 TI2 FUSION + ELX 12

Skiuri coborâre (ABHDZJ18)

Produse alternative

Descriere

Elan AMPHIBIO 16 TI2 FUSION + ELX 12

Schiuri excelente de coborâre AMPHIBIO 16 TI2 FUSION + ELX 12. Pregătește-te de ture de neuitat. Sunt concepute primar pentru pârtii amenajate și sunt cu adevărat rezistente, permit viraje lungi excelente, realizate în viteză mare și tot odată sunt suficient de rapide pe piste înguste.

Specificaţii

Numărul articolului ABHDZJ18
Cod producător ABHDZJ18
Abilități schior avansat / expert
Viteză mare
Construcţie Amphibio
Nucleu de lemn Response Frame
Radius (lungime) 160 cm (13,3 m), 166 cm (14,5 m), 172 cm (15,7 m), 178 cm (17 m)
Legături ELX 12.0 FUSION GW B85
Placă sub legături Fusion
Lungime recomandată 5 până la 15 cm sub înălțimea schiorului
Sidecut 121 / 73 / 104 mm
Tehnologie RST, Response Frame, Dual Titanium, Amphibio 4D

Tehnologii utilizate

RST

Tehnologie profesionistă a părților laterale. Pereți laterali verticali pentru aderență maximă a marginilor de-a lungul întregii lungimi a schiurilor și transferul direct de energie pe margine la ...

Response Frame

Noua construcție revoluționară a nucleului de lemn, format din două tipuri de lemn. Lemnul rigid, tare, formează un cadru în jurul lemnului mai moale. Lemnul tare permite transmisia directă a forțelor ...

Dual Titanium

Deasupra și dedesubtul nucleului de lemn sunt două straturi de titan. Reacția schiurilor va fi sporită și flexibilitatea schiurilor este astfel de tip progresiv.

Amphibio 4D

Tehnologia Amphibio 4D este absolut inovatoare deoarece utilizează titan. Folosește nucleu de lemn Response Frame în combinație cu titan (dublu) și profil Amphibio®. Schiurile cu această ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Montaj legături

Dacă cumperi schiuri prin intermediul magazinului nostru online, vor fi trimise cu legăturile demontate. Legăturile vor fi puse separat în cutie ca în timpul transportului să nu se deterioreze.

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

304,99 Lei(13%) 264,99 Lei

LekiWC LITE SL TR-S

594,99 Lei(17%) 489,99 Lei

BrikoSTROMBOLI

439,99 Lei(45%) 239,99 Lei

BlizSONIC SR

108,99 Lei

ArcoreRAY-180