Atenție: Pentru ca e-shop-ul nostru să funcționeze și mai bine, în aceste zile vom trece la un nou sistem. Din acest motiv, predarea produselor la transportator poate dura 3-7 zile, iar pregătirea produselor rezervate la magazin până la 2-3 zile. Mulțumim pentru înțelegere.

Ecommerce Europe Trustmark

Acest logo este dovada participării noastre la organizația ECOMMERCE EUROPE care reprezintă peste 25 000 de companii furnizoare de servicii sau produse pentru cetățenii Uniunii Europene.

Organizația a fost fondată de către liderii de pe piața ai UE și este o exprimare comună a punctelor de vedere ale membrilor.

 

Organizația ECOMMERCE EUROPE este implicată în diferite activități legate de e-commerce în Uniunea Europeană, în special următoarele activități: Public Affairs, rapoarte și studii, evenimente (conferințe anuale) și altele.

Logo-ul ECOMMERCE EUROPE TRUSTMARK poate fi folosit numai de membrii înregistrați în mod corespunzător, obligându-i astfel să respecte regulile de comerț Ecommerce Europe Trustmark Code of Conduct

Dacă dorești să afli mai multe informații despre această organizație te rugăm să vizitezi site-ul organizației.

 

Noi credem că o abordare onestă și corectă față de clienții noștri este soluția adecvată pentru ca mulțumirea să fie de ambele părți.