Dakine NESSA TOTE 33L

Geantă damăGeantă damă (1492011348)

Descriere

Dakine NESSA TOTE 33L

Geantă de femei Dakine NESSA TOTE 33L, ideală pentru purtare zilnică. Compartimentul principal mare, buzunarul interior pentru obiecte de mici dimensiuni și elementul decorativ mic, decorat cu logo-ul mărcii pe partea frontală,...toate acestea definesc acest model original. Numai sta pe gânduri, comandă-l acum. Cu siguranță vei aprecia și materialul rezistent cu imprimeu floral modern, care va completa excelent fiecare outfit, manopera de calitate și dimensiunile practice care permit stocarea în interior și a unei cumpărături mai mic sau utilizarea acesteia ca geantă de plajă. Nu mai aștepta, arată că ai stil cu brandul Dakine!Geantă de femei Dakine NESSA TOTE 33L, ideală pentru purtare zilnică. Compartimentul principal mare, buzunarul interior pentru obiecte de mici dimensiuni și elementul decorativ mic, decorat cu logo-ul mărcii pe partea frontală,...toate acestea definesc acest model original. Numai sta pe gânduri, comandă-l acum. Cu siguranță vei aprecia și materialul rezistent cu imprimeu floral modern, care va completa excelent fiecare outfit, manopera de calitate și dimensiunile practice care permit stocarea în interior și a unei cumpărături mai mic sau utilizarea acesteia ca geantă de plajă. Nu mai aștepta, arată că ai stil cu brandul Dakine!
 • foarte spațioasă
 • buzunar mic pentru obiecte mărunte
 • element decorativ cu logo de brand pe partea frontală
 • motiv floral frumos pe toată suprafața
 • material rezistent
 • 33 lfoarte spațioasă
 • buzunar mic pentru obiecte mărunte
 • element decorativ cu logo de brand pe partea frontală
 • motiv floral frumos pe toată suprafața
 • material rezistent
 • 33 l

Specificaţii

Numărul articolului 1492011348
Cod producător 10002035-WINTERDAISY
Lățime 53 cm
Înălțime 41 cm
Adâncime 20 cm
Volum 33 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG

159,99 Lei(26%) 116,99 Lei

LoapARTEMIA

199,99 Lei(50%) 99,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG

189,99 Lei(23%) 144,99 Lei

DakineNESSA TOTE 33L

Dakine NESSA TOTE 33L

Preţ: 144,99 Lei