Dakine NESSA TOTE 18L

Geantă de damăGeantă de damă (10002034)

Produse alternative

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG

199,99 Lei(45%) 109,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG

159,99 Lei(26%) 116,99 Lei

LoapARTEMIA

199,99 Lei(50%) 99,99 Lei

O'NeillBW GRAPHIC TOTE BAG

189,99 Lei(23%) 144,99 Lei

DakineNESSA TOTE 33L

Descriere

Dakine NESSA TOTE 18L

Geantă shopper stilată de femei Dakine TOTE 18L cu design decent care va completa excelent fiecare outfit și compartiment principal spațios în care poți depune și cumpărături mai mici. Model original, ideal pentru uz zilnic, de exemplu la cumpărături sau pe plajă. Depinde doar de tine unde vrei să-l porți! Ce mai aștepți, această geantă trebuie să fie a ta! Fii in, fii Dakine!Geantă shopper stilată de femei Dakine TOTE 18L cu design decent care va completa excelent fiecare outfit și compartiment principal spațios în care poți depune și cumpărături mai mici. Model original, ideal pentru uz zilnic, de exemplu la cumpărături sau pe plajă. Depinde doar de tine unde vrei să-l porți! Ce mai aștepți, această geantă trebuie să fie a ta! Fii in, fii Dakine!
 • compartiment principal spațios
 • buzunar mic pentru obiecte mărunte
 • element decorativ cu logo de brand pe partea frontală
 • design decent, colorat
 • material rezistent
 • 18 lcompartiment principal spațios
 • buzunar mic pentru obiecte mărunte
 • element decorativ cu logo de brand pe partea frontală
 • design decent, colorat
 • material rezistent
 • 18 l

Specificaţii

Numărul articolului 10002034
Cod producător 10002034
Lățime 46 cm
Înălțime 32 cm
Adâncime 14 cm
Volum 18 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.