Crossroad OGMA

Lanternă frontală (3531003508)

Descriere

Crossroad OGMA

Lanternă frontală foarte compactă și ușoară Crossroad OGMA care te va surprinde datorită designului foarte reușit. Grație tivurilor elastice subțiri permite stocarea chiar în buzunarul de la geacă sau pantaloni. Astfel o vei avea mereu la îndemână. Elasticurile permit, de asemenea, fixarea lanternei de exemplu pe rucsac.

  • dimensiuni compacte
  • curea ajustabilă simplă
  • protecție împotriva apei (IPX4)
  • Funcții: albă 100%, 50%, 30%, roșie100%, pâlpâire
  • bateriile sunt incluse în set

Specificaţii

Cod producător OGMA-U9A
Unghi ajustabil Da
Curea ajustabilă Da
Puterea maximă de iluminare 25 lm
Tip bec 0,5 W SMD LED, 2 x LED roșu
Tip baterie 2 x CR2032 3V
Durată de luminare 8 h
Dimensiuni 3,7 x 3,2 x 2,8 cm
Greutatea 26 g (fără baterie)
Lățime 3.7 cm
Lungime 3.2 cm
Înălțime 2.8 cm
Greutate 26 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative