Crossroad MOHAN

Sandale de bărbați (2272021477)

Descriere

Crossroad MOHAN

Sandale de bărbați Crossroad MOHAN, adecvate pentru purtare zilnică și drumeții ușoare, realizate în perioada verii. Dispun de sistem rapid de fixare care permite fixarea pantofului printr-o singură mișcare. Fixarea în zona călcâiului se face cu ajutorul benzii velcro. Branțul de pe toată lungimea piciorului este conceput din spumă moale EVA. Vârful și călcâiul sunt consolidate.
  • sistem de fixare rapid și cu bandă velcro
  • vârf întărit
  • greutate scăzută

Specificaţii

Numărul articolului 2272021477
Cod producător MOHAN-S19-1
Față textil, năbuc poliuretan
Talpă intermediară EVA
Talpă cauciuc
Greutate 286 g

Evaluare

3.5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
0
1
1
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
S***** ***** ******h
19:13 8. 6. 2019
Evaluare:

Greutate 640 g. Produs OK, forma interioara a pantofului cam ciudat fata de forma piciorului.

Te-a ajutat evaluarea?
R***** ******a
10:28 31. 7. 2019
Evaluare:

-calitate si finisaj mediocre, lipici iesit pe la imbinari, material ramas in plus, siretul foarte lung penduleaza dintr-o parte in alt la mers pt ca are o capsa in capat, numarul 40 are cam 26 cm (ceea ce corespunde de fapt la 41) - ok sistemul de inchidere rapida, par destul de comozi

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

204,99 Lei(46%) 109,99 Lei

CrossroadMATTI