cross training 2016Te antrenezi regulat, iar rezultatele pur și simplu nu vin? Problema s-ar putea să nu fie cu corpul tău, dar poate în mintea ta și în ceea ce crezi. Pentru a te ajuta să remediezi cele mai frecvente greșeli dietetice și de antrenament, venim cu 5 adevăruri și mituri despre un antrenament cross traning adecvat. Și, în plus, punem la dispoziție oferta variată de articole fitness de calitate premium la prețuri excelente. Ești pregătit? Hai să-i dăm drumul!


Vrei să afli mai mult despre cross trening? Aici găsești cele 5 adevăruri și mituri.


Mit: Antrenamentul de circuit (cross training) este pentru toată lumea
Sună frumos, dar nu e așa. Dacă nu ești perfect familiarizat cu tehnica exercițiilor în timpul antrenamentului, cel mai probabil, mai devreme sau mai târziu, te-ai putea accidenta.

Adevăr
: Aproximativ o persoană din zece face corect flotările. Un control bun asupra corpului este esențial pentru cross training sau pentru oricare alt antrenament. Dacă nu stăpânești bine tehnica de bază a exercițiilor (coordinare, mobilitate a încheieturilor, mușchi de bază consolidați), nu ai pe ce să clădești.Mit: Cross training-ul se face până la epuizare 
În nici un caz. Dacă cineva îți spune acest lucru, ori nu știe despre ce vorbește, ori nu exersează în mod corespunzător și este, cel mai probabil expus accidentării.

Adevăr
: Da, cross training-ul este o formă de antrenament intensiv, iar un antrenor bun nici o dată nu vrea mai mult decât ești capabil. Și aici plătește proverbul „încet, încet, departe ajungi”.Mit: La cross training te accidentezi mai des 
Da. Dar numai în cazul în care nu îți asculți corpul tău în timpul exercițiilor și exersezi cu dureri sau nu te sfătuiești cu un antrenor. Ori dacă vrei să ai un corp perfect în 14 zile.

Adevăr
: Cross training-ul utilizează mușcări pe care le facem în mod obișnuit în fiecare zi. În cazul în care nu ești obișnuit cu acestea, va trebui să te antrenezi. Dar, fi atent și cel mai important e să ai răbdare. Cross training-ul nu este culturism, acesta implică în primul rând funcționalitatea întregului corp.Mit: Cross training-ul automat arde caloriile 
Nu arde. În timpul antrenamentului intensiv și rapid, se pierd vasele musculare și nu grăsimea. Trebuie să fi atent la reducerea greutății în mod corect proporțional la grăsimi față de mușchi.

Adevăr
: Arderea grăsimilor se va realiza corect cu o alimentație adecvată, ceea ce este mult mai important decât modul în depui efortul fizic. Ajută mult și mișcările aerobe corespunzătoare.Mit: Garantat vei fi mai puternic 
Se poate întâmpla și contrar. Te poți obișnui numai cu un anumit tip de exerciții, dar rezultatele pot fi mai slabe. Acest lucru crește riscul de accidentare.

Adevăr: O forță mai mare o dobândești prin creșterea regulată a sarcinii la antrenamente. În mod ideal, cel mai bun este antrenamentul individual propus de un antrenor profesionist. Atunci, poți începe liniștit cu cross trening-ul și să sporești treptat performanțele.

Nu ai găsit ceea ce cauți? Alege din oferta completă pentru fitness.

Vezi oferta