9 sugestii de cadouri pentru el

Avem câteva idei excelente pe care ne bucurăm să le împărtășim. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre și oferă-le celor dragi nenumărate experiențe pentru un stil de viață activ.

"Jacheta asta imi ofertă libertate de mișcare"

Bărbații desfășoară multe activități purtând o jachetă, drumeții pe munții înzăpeziți, alunecuș cu copii pe pante, plimbări romantice prin Copenhaga pe timp de iarnă. Există atât de multe experiențe care pot fi sabotate de o singură problemă - lipsa unei jachete călduroase în dulapul lui.

 

Alege-i o jachetă colorată care să se asorteze cu snowboard-ul lui. Ori o geacă lungă pentru excursiile pe munte. Sau pentru plimbările prin orașul înghețat împachetează-i frumos jachetă softshell sub bradul de Crăciun. Cu siguranță se va bucura de cadoul tău oriunde va merge.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Acolo unde totul se potrivește"

Uneori are nevoie să își împacheteze hainele împreună cu laptopul, alteori cu o mulțime de lucruri pentru copii de luat în călătorie. Experiențele nu se trăiesc cu rucsacul în spate, dar atunci când este cel potrivit, nu-i va sta în cale să se bucure de ele.

 

Alege un rucsac universal cu centura pe șold, perfect pentru excursii, un rucsac retro pentru activitățile urbane, sau un rucsac simplu pentru sala de sport.

 

Când are lucruri importante de făcut iar durerile de spate nu sunt prezente pentru a-l împiedica.

 

Inspirație pentru Crăciun

"În final, joggingul are farmec"

Se spune că pantalonii scurți și pantofii sport sunt îndeajuns pentru a alerga. Dar dacă ascultă "Eye of The Tiger" în timp ce descoperă un traseul fantastic datorită GPS-ului, și poate urmări kilometri în timp real. Asta este o experiență reală de jogging.

 

Ascunde-i sub pomul de Crăciun, o pereche de căști cu cablu în spatele urechii, un suport de mobil practic sau un ceas inteligent pentru a măsura ritmul cardiac și numărul de calorii arse.

 

Oferindu-i un echipament de alergare este ca și cum i-ai oferii sute de kilometri de experiență.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Aceasta este o experiență de schi complet diferită."

Zăpada fină care se strecoară printre schiurile sale, adrenalina unei curse pe un teren neîncercat, ori avântul ghețarilor ce conduc către peisaje superbe.

 

Nu te poți bucura de această experiență fără echipamentul potrivit.

 

Oferă-i cască sau ochelarii de protecție perfecți care sunt în același timp și confortabile astfel încât să se poată bucura de frumusețea fulgilor de zăpadă.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Acum mă simt ca în Turul Franței"

Indiferent dacă se bucură de sentimentul victoriei în vârful unui munte după o urcare de 10 kilometri, ori îi place să călătorească pe potecile pădurii pline de urcușuri și coborâșuri periculoase sau se bucură să viziteze orașele din jur, fiecare călătorie este o experiență pentru el. Tu îi poți oferi asta.

 

Cu un tahometru cu funcții complexe, va avea întotdeauna o vedere perfectă asupra călătoriei, toate lucrurile importante pot fi armonios echipate pe bicicletă și datorită hydropack-ului de 1,5 litri nu trebuie să se oprească pentru hidratare.

 

Nu uita de casca de protecție, astfel se bucura de fiecare călătorie fără frică.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Nu mai trebuie să merg la sala de sport, o am acasă"

Sentimentul când reușește prima tracțiune, iar după, când ajunge la 10, ori când vede că abdomenul prinde contur, rezultatele sunt de necontestat. Exercițiul este practica prin care își poate depăși limitele.

 

Pentru a te bucura de un corp armonios, nu este necesar să mergi zilnic la sala de sport, poți economisi timp lucrând de acasă. Cu o bară de tracțiuni, diverse gantere și o bancă de abdomene.

 

După fiecare exercițiu, zâmbetul lui îți va arăta că ai ales cadoul potrivit.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Trebuie să văd performanța pentru a mă bucura cu adevărat de ea"

"24.000 de pași, este un început.", "138 după antrenament nu este atât de rău.", "1400 de metri în 3 ore, este chiar un record.", bărbații iubesc să își vizualizeze realizările.

 

Oferă-i un sporttester care măsoară bătăile inimii, caloriile arse și zonele antrenate. Ori, un ceas inteligent cu funcții complexe de la GPS până la funcții de măsurare a fluxului de înot.

 

cest ceas îl va ajuta și să-și îmbunătățească somnul.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Cele mai bune mănuși pe care le-am avut vreodată, iar căciula asta e chiar deosebită."

Testarea gheții pe un lac în afara orașului. Ieșirile cu copii pe dealurile acoperite de zăpadă. Noaptea de Anul Nou la o cabană cu cei dragi. Cele mai plăcute experiențe se apropie, dar nu vor fi la fel de plăcute fără aceste accesorii călduroase.

 

Oferă-i o căciulă în două straturi cu un design elegant sau o pereche de mănuși confecționate special pentru a-i permite utilizarea ecranului tactil. Iar în locul unei eșarfe obișnuite, oferă-i o eșarfă multifuncțională, cu șase posibilități de utilizare.

 

Mulțumită ție, se va bucura de plăcerile de iernii fără urechi și mâini înghețate.

 

Inspirație pentru Crăciun

"Îmi vine să merg oriunde în această bluză."

Când se răcorește în cabana de la munte, când iese seara în oraș sau când iese să plimbe câinele în parc. Acestea sunt momente în care nu va purta cămașă și cravată, dar tot va dori să arate bine.

 

Soluția este o piesă cu stil din colecția noastră, precum un hanorac, o bluză, sau un pulover ușor cu fermoar.

 

Dacă va arăta bine, se va simți la fel.

 

Inspirație pentru Crăciun