Coqui RUNE

Șlapi de damă (2277025843)

Descriere

Coqui RUNE

Șlapi de femei Coqui RUNE cu design colorat modern, perfecți pentru purtare pe plajă, la apă, în piscină, la saună, wellness sau ca încălțăminte de schimb. Materialul atibacterian certificat CoquiFlex îndeplinește condițiile testelor și aprobaților și este rezistent la mirosurile neplăcute. Talpă cu textură foarte respirabilă care masează picioarele pe întreaga durată de purtare. Încălțăminte ergonomică, adecvată în apă. Culorile sunt stabile și nu lasă urme pe podea. Acești șlapi amortizează foarte bine șocurile și protejează articulațiile și coloana vertebrală. Sunt confecționați dintr-o bucată de material și rezistenți în timp. Încălțăminte certificată, foarte rezistentă la alunecare, indiferent de condiții meteo. Talpa este stabilă, foarte confortabilă și dispune de greutate redusă. Materialul este rezistent, durabil în timp, flexibil și nu crapă. Branțul confortabil permite o utilizare versatilă și confortabilă, de exemplu la servici unde sunteți nevoită să stați în picioare câteva ore sau în timpul liber. Confortul la purtare este garantat. Întreținere ușoară - spălare simplă cu apă și săpun.
  • model certificat
  • tratament antibacterian
  • material confortabil CoquiFlex
  • material foarte ușor, moale și tot odată rezistent
  • întreținere ușoară
  • adecvați și pentru uz în apă
  • nu lasă urme pe podea
  • greutatea indicată este pentru mărimea 39 EU

Specificaţii

Cod producător 5072/BLACK
Față CoquiFlex
Talpă CoquiFlex
Greutate 360 g

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Mihaela Cotofana
6:29 2. 4. 2019

Culoare: Negru | Mărime: 38/39

Evaluare:

Calitate, usori, comozi.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

124,99 Lei(20%) 99,99 Lei

New BalanceSDL230BK

79,99 Lei(37%) 49,99 Lei

CoquiLINDO

139,99 Lei(14%) 119,99 Lei

ArenaMARCO X GRIP HOOK

124,99 Lei(20%) 99,99 Lei

PumaLEADCAT

79,99 Lei(43%) 44,99 Lei

CoquiLINDO

79,99 Lei(37%) 49,99 Lei

CoquiLINDO W