Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Coqui

Coqui JUMPER

Sandale pentru femei Cod: 156207
Vândut
Descriere
Saboții pentru femei Coqui JUMPER sunt concepuți în culori pastelate și aspect bicolor. Absorb perfect energia și au proprietăți perfecte de ...
Descriere

Coqui JUMPER

Saboții pentru femei Coqui JUMPER sunt concepuți în culori pastelate și aspect bicolor. Absorb perfect energia și au proprietăți perfecte de amortizare, cu o protecție constantă a articulațiilor și a coloanei vertebrale. Sunt foarte rezistenți la flexibilitatea repetată în timpul mersului. Talpa este foarte flexibilă, amortizează șocurile și nu lasă urme. Sunt ideali pentru ținuta zilnică sau la serviciu. Cureaua moale și flexibilă de la călcâi se prinde de saboți cu ajutorul capselor de plastic. Dispun de perforații prin care pătrunde un flux constant de aer și prin care elimină transpirația și murdăria. Sunt echipați cu branț antibacterian foarte respirabil de la firma CoquiAir, datorită căruia pot fi purtați și în apă. Textura ergonomică care masează talpa este moale și foarte lejeră. Materialul antibacterian CoquiAir reduce semnificativ riscul de transmitere a bacteriilor, nu este dăunător sănătății și nu conţine metale grele. Materialul reduce semnificativ posibilitatea de apariție a mirosurilor neplăcute. Sunt preferați în special de cei care merg mult sau stau mult în picioare.
  • disponibili în mai multe variante de culori pastelate
  • rezistență sporită la uzură și îndoire
  • material antibacterian CoquiAir
  • amortizare care asigură protecție articulațiilor și coloanei vertebrale

Specificaţii

Față
CoquiAir
Talpă
CoquiAir
Greutate
240 g
Tehnologie
COQUIAIR
Cod produs
156207
Codul furnizorului
6352-100-3632
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Coqui