Coqui FOBEE

Sandale de copii (2274013480)

Descriere

Coqui FOBEE

Sandale de copii Coqui FOBBE cu design unic și sistem de fixare cu velcro. Încălțăminte de calitate, foarte durabilă în timp. Este concepută dintr-o singură bucată de material și prevăzută cu elemente decorative. Garantează că picioarele mici vor fi în siguranță pe întreaga durată a zilei. Model original foarte ușor și confortabil, care se încalță și descalță ușor. În plus persistă ferm stabilă pe picior. Datorită benzilor velcro încălțarea nu va fi un obstacol pentru cei mici. Materialul antibacterian și ușor CoquiAir împiedică înmulțirea bacteriilor și elimină transpirația. Talpa este rezistentă la alunecare și nu lasă urme, fiind astfel perfectă pentru folosire și în mediul indoor. Talpa special concepută, amortizează șocurile și protejează coloana vertebrală și articulațiile. Forma ergonomică susține poziția naturală a piciorului, masează ușor și promovează dezvoltarea corespunzătoare a picioarelor. Întreținere ușoară - spălare simplă cu apă și săpun. Pantofi perfecți, care oferă confort necesar pe întreaga durată a zilei.

 • talpă rezistentă, moale și stabilă
 • material antibacterian ușor CoquiAir
 • închidere practică cu scai
 • durabilitate în timp excelentă, model produs dintr-o singură bucată de material
 • greutatea indicată este pentru mărimea 30/31 EU

Specificaţii

Numărul articolului 2274013480
Cod producător 8852-407-3639
Față CoquiAir
Talpă CoquiAir
Greutate 300 g

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
Cristina Florescu
10:31 26. 8. 2019
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 14:10 7. 7. 2019

  Cernucan Ioana

  Va rog sa îmi dați dimensiunea interiorului pentru mărimea 32/33

  Reacţie

  • 9:03 9. 7. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, din păcate în cadrul acestui articol producătorul nu ne-a oferit o tabelă de mărimi. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

69,99 Lei(28%) 49,99 Lei

CoquiFOBEE

69,99 Lei(35%) 44,99 Lei

CoquiFOBEE

164,99 Lei(45%) 89,99 Lei

LoapJADE S

164,99 Lei(45%) 89,99 Lei

LoapJADE S

129,99 Lei(46%) 69,99 Lei

LottoMATEO

179,99 Lei(52%) 84,99 Lei

AcerTAGE