Coqui FOBEE

Sandale copii (2274013422)

Descriere

Coqui FOBEE

Sandale pentru copii Coqui FOBEE cu design unic și sistem de închidere cu velcro. O noutate a colecției Coqui. Încălțăminte de calitate cu durată de viață lungă. Acest model este fabricat dintr-o singură bucată de material, exceptând elementele ornamentale. Picioarele vor fi în siguranță și confort pe parcursul întregii zile. Sunt foarte ușoare și confortabile și se încalță și descalță cu ușurință. Se fixează bine pe picior și cu sistemul velcro se vor descurca și cei mai mici copii. Materialul antibacterian, ușor, CoquiAir previne transpirația și transmiterea bacteriilor. Talpa pantofului nu colorează și nu alunecă, astfel se pot purta atat în interior cât și în exterior. Concepută ingenios, talpa amortizează șocurile, protejează coloana și articulațiile. Forma ergonomică susține poziția naturală a piciorului, îl masează ușor și sprijină dezvoltarea lui corectă. Pantofii se întrețin ușor și este suficient să îi speli cu apă. Copiii tăi îi pot purta întreaga zi. Oferă-le copiilor tăi noile sandale Coqui Fobee.
  • talpă fermă, dar în același timp moale și stabilă
  • material ușor și antibacterian CoquiAir
  • închidere simplă cu velcro
  • model cu durată de viață lungă, fabricat dintr-o bucată
  • greutatea specificată este pentru marimea 30 / 31 EU

Specificaţii

Numărul articolului 2274013422
Cod producător 8851/2MINT/NAVYROUGE
Greutate 300 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

129,99 Lei(46%) 69,99 Lei

LottoMATEO

129,99 Lei(57%) 54,99 Lei

CrossroadMEPER

69,99 Lei(35%) 44,99 Lei

CoquiFOBEE

134,99 Lei(48%) 69,99 Lei

ALPINE PROCLAINO

64,99 Lei(44%) 35,99 Lei

LewroMIGUEL

144,99 Lei(37%) 89,99 Lei

NikeSUNRAY PROTECT 2 TD