Converse STAR CHEVRON EMB FZ HOODIE

Hanorac damă (1133142288)

Descriere

Converse STAR CHEVRON EMB FZ HOODIE

Hanorac de femei, perfect pentru purtare zilnică Converse STAR CHEVRON EMB FZ HOODIE, cu croială confortabilă, glugă ajustabilă și grafică Converse mică pe partea stângă a pieptului. Cu siguranță vei aprecia materialul confortabil, manșetele și partea de jos realizate din material elastic, care nu vor permite frigului să pătrundă în interior. Arată tuturor cât de originală ești, indiferent de situație, cu produse originale de brand Converse.
  • croială confortabilă
  • glugă ajustabilă
  • grafică Converse pe partea stângă a pieptului
  • fermoar pe toată lungimea
  • manșetele și tivul de jos sunt elastice
  • material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1133142288
Cod producător 10008922-A01

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Converse STAR CHEVRON EMB FZ HOODIE

Preţ: 234,99 Lei