Converse BURGLAR TEE

Tricou de bărbați (10007208)

Produse alternative

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

ConverseSTAR CHEVRON TEE

134,99 Lei(33%) de la 89,99 Lei

Under ArmourTEAM ISSUE WORDMARK SS

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

Russell AthleticTRICOU BĂRBAȚI

89,99 Lei(70%) de la 26,99 Lei

KappaALIUS

Descriere

Converse BURGLAR TEE

Tricou trendy de bărbați Converse BURGLAR TEE, destinat tuturor iubitorilor brandului Converse. Dispune de croială confortabilă și este decorat cu grafică interesantă pe piept. Datorită bumbacului confortabil, pur, folosit la fabricație, acest model original va deveni foarte rapid favoritul tău. Nu mai sta pe gânduri, comandă-l acum.
  • croială confortabilă
  • grafică originală pe piept
  • logo Converse pe partea laterală a mânecii stângi
  • confort maxim, 100% bumbac

Specificaţii

Numărul articolului 10007208
Cod producător 10007208
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.