Contigo JESSIE 420 ML

Bidon sport pentru hidratare copii (6752000896)

Culoare: Roz
Ultimele produse din stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

104,99 Lei cu TVA

Cantitate
Disponibilitate în magazin
În lista de cumpărături

Descriere

Contigo JESSIE 420 ML

Bidon nou de hidratare pentru copii Congigo JESSIE, realizat în design foarte frumos, prevăzut cu sistem AUTOSEAL® care previne scurgerea accidentală în cazul în care recipientul se răstoarnă, cu protecție la capac pentru o utilizare igienică afară, indiferent de vreme și cu mâner din plastic moale. Capacul permite o curățare foarte ușoară.

  • sistem de închidere AUTOSEAL®
  • umple bidonul întotdeauna cu lichid a cărui temperatură este adecvată pentru consum

Specificaţii

Numărul articolului 6752000896
Cod producător HLJESSIERUZ
Material bidon polipropilenă (fără BPA)
Material capac PP, silicon, HDPE, LDPE
Volum 420 ml
Tehnologie AUTOSEAL

Tehnologii utilizate

AUTOSEAL

Tehnologia AUTOSEAL® face ca orice recipient CONTIGO dotat cu acest mecanism să fie, fără exagerare, perfect. Este atât de simplu - și totuși nimeni nu s-a gândit la acest lucru înainte - ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

Produse alternative

134,99 Lei(18%) 109,99 Lei

ContigoBIGASHLAND

99,99 Lei

ContigoBELLA