Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 13
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Compressport

Compressport ULTRUN S PACK EVO 15

Vestă alergare Cod: 133177
Vândut
Descriere
Dacă ești în căutarea unei veste de alergare pentru distanțe lungi sau curse care se apropie de 15 ore sau mai mult, Compressport ULTRUN S ...
Descriere

Compressport ULTRUN S PACK EVO 15

Dacă ești în căutarea unei veste de alergare pentru distanțe lungi sau curse care se apropie de 15 ore sau mai mult, Compressport ULTRUN S PACK EVO 15 este un model pe care se poate conta întotdeauna. Datorită celor trei buzunare cu fermoar și a capacității de 12+3 litri, oferă suficient spațiu pentru nutriție și echipament pentru expediții lungi și maratoane. În jumătatea inferioară este proiectat un orificiu prin care se poate scoate furtunul. Buzunarele de pe spate sunt elastice, astfel încât se pot introduce cu ușurință hainele și echipamentul obligatoriu. În plus, pe partea exterioară este proiectat un sistem de cauciuc în formă de "Z", în care se poate depozita o geacă sau o pelerină de ploaie. În partea inferioară a spatelui se află două buzunare opuse. Fiecare dintre ele este accesibil doar dintr-o singură parte. Astfel, se pot separa practic lucrurile în interiorul acestui buzunar dublu. Cârligele din cauciuc cu imprimeu intern din silicon sunt pregătite pentru bețele pliate.
  • include două sticle ERGOFLASK 500ML
  • vesta multifuncțională
  • numeroase buzunare și spații de depozitare

Specificaţii

Material
88 % poliamidă reciclată, 12 % elastan
Cod produs
133177
Codul furnizorului
CU00078B-990
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Compressport