Compressport HURRICANE JACKET v2

Geacă alergare bărbați (1525003713)

Descriere

Compressport HURRICANE JACKET v2

Geaca de alergare pentru bărbați Compressport HURRICANE JACKET v2 este concepută pentru a proteja perfect gâtul de vânt fără a împiedica mișcarile capului. O altă inovație este fermoarul ergonomic, care este proiectat în diagonală de la umărul stâng spre partea dreaptă. Toate acestea pentru cea mai rapidă și ușoară deschidere în timpul alergării. Microfibrele cu un grad ridicat de respirabilitate sunt utilizate în zona din spate pentru a elimina căldura în exces din aceste zone. În zona șalelor sunt două buzunare, care sunt accesibile din partea stângă, respectiv dreapta. În plus, această geacă se caracterizează prin ultra-lejeritate. Această caracteristică se păstrează și în caz de transpirația excesivă. Un alt avantaj față de varianta sa anterioară este capacitatea perfectă de ambalare. După cum sugerează și numele, această geacă este concepută pentru cele mai severe condiții meteorologice și asigură o protecție impecabilă la vânt. Dacă obișnuiești să alergi pe întuneric, vei aprecia fără îndoială imprimeul reflectorizant de pe piept. Geaca este potrivită nu numai pentru alergare, ci și pentru schi de fond, respectiv ciclism.
  • rezistentă la vânt
  • guler ușor pe gât
  • fermoar pe diagonală
  • țesătură foarte respirabilă
  • logo reflectorizant
  • două buzunare în partea din spate
  • pliabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1525003713
Cod producător WSTRV2-LS3150
Material 92 % poliamidă, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

979,99 Lei(18%) 799,99 Lei

OdloAEOLUS PRO WARM

834,99 Lei(18%) 679,99 Lei

OdloJACKET ZEROWEIGHT RAIN WARM

714,99 Lei(16%) 594,99 Lei

SalomonRS SOFTSHELL JKT M

964,99 Lei(42%) 554,99 Lei

Under ArmourUA CG REACTOR HYBRID JACKET

Compressport HURRICANE JACKET v2

Preţ: 704,99 Lei