Compressport FULL TIGHTS UNDER CONTROL

Colanți compresivi bărbați (1388004701)

Descriere

Compressport FULL TIGHTS UNDER CONTROL

Pantaloni lungi compresivi de bărbați Compressport FULL TIGHTS UNDER CONTROL, sunt țesute special pentru ca compresia în creștere să acționeze în mod activ și să protejeze fiecare grup muscular, sprijinind astfel perfomanțele utilizatorului. Talia lată în formă de litera V cu imprimeu de silicon oferă o stabilitate excelentă pe corp și tot odată confort sporit. Gripul de silicon aplicat pe partea frontală a coapselor va ține bine palmele tale când te vei propti de picioare în timpul celor mai dificile urcări.
Datorită materialului termoregulator elvețian, colanții protejează perfect împotriva răcelii și elimină umiditatea. Un grad ridicat de elasticitate susține libertatea absolută de mișcare și adaugă dinamică și energie. Model original, excelent nu numai pentru performanțe exigente, ci datorită compresiei efective pe întreaga lungime a piciorului, acesta asigură cea mai rapidă regenerare și reduce durerile și umflările musculaturii după sport.

 • cusături plate care previn frecarea și zgârieturile
 • compresia sprijină rezistența și regenerarea ulterioară
 • talia lată confortabilă în formă de V nu strânge și persistă stabilă
 • compresie exactă gradată care asigură distrugerea mai rapidă a toxinelor, o oxigenare mai rapidă și mișcarea redusă a mușchilor
 • tratament antibacterian
 • buzunare pe toată circumferința taliei

Specificaţii

Cod producător LGTRAIL-99
Material 72 % poliamidă, 28 % elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 13:37 26. 2. 2019

  Anonim

  Buna ziuia , Ce inseamna marimile T1,T2,T3,T4

  Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

214,99 Lei(48%) 109,99 Lei

LottoX-RUN LEGGINGS PL

214,99 Lei(20%) 169,99 Lei

NikeNK RUN MOBILITY TIGHT

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

NikePRO TGHT 3QT

164,99 Lei(21%) 129,99 Lei

KlimatexATALI

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

NikeNP TGHT 3QT LV

Compressport FULL TIGHTS UNDER CONTROL

Preţ: 634,99 Lei