Columbia WHIRLIBIRD WATCH CAP BEANIE

Căciulă iarnă (CU9309-014)

Descriere

Columbia WHIRLIBIRD WATCH CAP BEANIE

Această căciulă tricotată de iarnă Columbia WHIRLIBIRD WATCH CAP BEANIE va oferi capului tău suficient confort termic la orice peripeție. Structura cu nervuri și croiala clasică creează din acest model un accesoriu universal, perfect pentru utilizare la trekkinguri montane și în zilele reci, de exemplu în oraș.

  • greutate redusă
  • confort termic sporit
  • formă universală

Specificaţii

Numărul articolului CU9309-014
Cod producător CU9309-014
Material 100% cașmir acrilic

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

399,99 Lei(41%) 234,99 Lei

SwixXCOUNTRY W

219,99 Lei(34%) 144,99 Lei

AxisPANTALONI DE ALERGARE

164,99 Lei(33%) 109,99 Lei

Hi-TecLADY NADER

89,99 Lei(27%) 64,99 Lei

KlimatexDIOGO

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

SensorWOOL W