Columbia UNBEARABLE TEE

Tricou damă (1113265228)

Descriere

Columbia UNBEARABLE TEE

Tricou de femei Columbia UNBEARABLE TEE, cu imprimeu comic cu urs, foarte popular printre utilizatoare. Va completa excelent ouftitul tău. Model original și stilat, destinat tuturor femeilor care iubesc umorul. Bumbacul, cu adaos de material funcțional, folosite la fabricație, creează din acest rucsac un model excelent pentru uz zilnic.
  • material elastic confortabil
  • imprimeu original

Specificaţii

Cod producător AL1796-106
Material 60% bumbac, 20% poliester, 20% viscoză

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

KlimatexSOARE

164,99 Lei(33%) de la 109,99 Lei

ColumbiaOUTDOOR ELEMENTS LONG SLEEVE TEE

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

ColumbiaOUTDOOR ELEMENTS III TEE

109,99 Lei(50%) 54,99 Lei

ALPINE PROCHATHAMA 2

89,99 Lei(16%) 74,99 Lei

ALPINE PROURLITA 3

Columbia UNBEARABLE TEE

Preţ: 79,99 Lei