MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Columbia TRINITY TRAIL 2.0 GRAPHIC SHORT SLEEVE

Tricou sport bărbați (1839741403)

Produse alternative

294,99 Lei(59%) de la 119,99 Lei

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

239,99 Lei(37%) 149,99 Lei

AsicsSEAMLESS LS

194,99 Lei(61%) 74,99 Lei

OdloELEMENT LIGHT

239,99 Lei(37%) 149,99 Lei

MizunoHELIX SEAMLESS TEE

Descriere

Columbia TRINITY TRAIL 2.0 GRAPHIC SHORT SLEEVE

Tricou sport de bărbați Columbia Montrail TRINITY TRAIL™ 2.0 GRAPHIC SHORT SLEEVE cu mâneci scurte, ideal pentru sporturi mai ușoare. Va completa excelent și outfiturile sportive. Îl poți purta și zilnic oriunde vei dori. Materialul funcțional evacuează transpirația de la corp, croiala confortabilă te va impresiona încă de la prima purtare. Model original, prevăzut cu logo de brand pe piept și de elemente reflectorizante pentru siguranță sporită la purtare.

  • material funcțional dotat cu tehnologie Omni-Wick™ pentru o evacuare rapidă a transpirației
  • protecție împotriva soarelui UPF 15 - tehnologia OmniShade protejează împotriva razelor solare şi asta datorită fibrelor ceramice țesute în microparticule, care reflectă razele UVA şi UVB
  • detalii reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1839741403
Cod producător 1839741403
Material 100% poliester
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-SHADE®
Colecţii Columbia Montrail

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Colecţii

Columbia Montrail

Îți prezentăm Columbia Montrail – serie complexă de produse “de la cap până la picioare ”, dezvoltată pentru a oferi utilizatorilor performanțe maxime în timpul alergării în teren. A fost concepută din combinația experienței și reputației bune a companiei Montrail, domeniului trail running și designului inovativ al produselor create de compania Columbia. Rezultatul este cea mai bună colecție de echipament sportiv, destinat alergării în ter

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.