Columbia SHOALS POINT BELTED SHORT

Pantaloni scurți outdoor bărbați (1212146061)

Descriere

Columbia SHOALS POINT BELTED SHORT

Bucură-te de natură în pantalonii scurți outdoor Columbia SHOALS POINT BELTED SHORT. Îți oferă protecție împotriva razelor solare dăunătoare, iar materialul flexibil îți asigură confortul și libertatea de miscare. Prevăzuți cu buzunare laterale și curea integrată.
  • Protecție solară Omni-Shade™ UPF 50, tehnologia Omni-Shade protejează împotriva razelor solare şi asta datorită microparticulelor ceramice țesute în fibre, care reflectă razele UVA şi UVB
  • buzunare laterale pentru mâini
  • curea integrată

Specificaţii

Numărul articolului 1212146061
Cod producător 1840952718
Material 98% bumbac, 2% elastan
Tehnologie OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Columbia SHOALS POINT BELTED SHORT

Preţ: 229,99 Lei