Columbia ROGUE F.K.T. II W

Încălțăminte trail damă (BL2801-332)

Produse alternative

779,99 Lei(32%) 529,99 Lei

ColumbiaVARIANT X.S.R.

634,99 Lei(37%) 399,99 Lei

ColumbiaCALDORADO III W

729,99 Lei(50%) 364,99 Lei

ColumbiaCALDORADO III EXTREME W

664,99 Lei(36%) 419,99 Lei

SalomonSPEEDCROSS VARIO 2 GTX

Descriere

Columbia ROGUE F.K.T. II W

Vrei să-ți îmbunătățești performanțele și să sporești viteza de alergare? Alege acești pantofi sport ușori pentru cross Columbiía ROGUE F.K.T. II, dotați cu talpă robustă și aderentă pentru a oferi performanțe maxime. Fața dispune de construcție cu imprimeu 3D, eliminând necesitatea de utilizare a cusăturilor cusute sau lipite. Vârful și călcâiul sunt consolidate pentru protecție sporită, și tehnologia TrailSHIELD din partea centrală asigură rigiditate la torsiune. Talpa intermediară FluidFOAM oferă amortizare, flexibilitate și sprijin excelent piciorului.

  • Fața dispune de construcție cu imprimeu 3D, eliminând necesitatea de utilizare a cusăturilor cusute sau lipite. Datorită acestei tehnologii încălțămintea învăluie perfect piciorul fă să fie nevoie suprapunerea materialului care crește greutatea încălțămintei. vârf și călcâi consolidat pentru protecție mai bună și durabilitate.talpa intermediară FluidFOAM garantează amortizare, flexibilitate și sprijin excelent pe toată lungimea piciorului
  • TrailSHIELD minimalist presat în zona de mijloc a încălțămintei garantează rigiditate la torsiune și protecție
  • textura tălpii garantează aderență perfectă și protecție
  • perforații pentru flexibilitate și confort
  • textura tălpii are o înălțime de 4,5 mm
  • greutatea indicată este pentru mărimea 7 US

Specificaţii

Cod producător BL2801-332
Față material textil, material sintetic
Talpa intermediară spumă de amortizare EVA FluidFoam™, TrailSHIELD
Talpă cauciuc
Drop 8 mm
Înălțimea tălpii intermediare 18 mm călcâi / 10 mm vârf
Teren teren
Rezistență la apă nu
Greutate 212 g
Tehnologie FLUID FOAM, TRAIL SHIELD
Colecţii Columbia Montrail

Tehnologii utilizate

FLUID FOAM

TRAIL SHIELD

Trail Shiel este un material ușor și elastic, care umple complet spațiul dintre talpa exterioară și talpa intermediară și protejează picioarele d-voastră. Procesul de turnare Trail Shield elimină ...

Colecţii

Columbia Montrail

Îți prezentăm Columbia Montrail – serie complexă de produse “de la cap până la picioare ”, dezvoltată pentru a oferi utilizatorilor performanțe maxime în timpul alergării în teren. A fost concepută din combinația experienței și reputației bune a companiei Montrail, domeniului trail running și designului inovativ al produselor create de compania Columbia. Rezultatul este cea mai bună colecție de echipament sportiv, destinat alergării în ter

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

Asics2PPK LIGHTWEIGHT SOCK

199,99 Lei(27%) 144,99 Lei

KlimatexGIZETA W

104,99 Lei(42%) 59,99 Lei

LottoX RIDE III TEE PRT W

144,99 Lei(24%) de la 109,99 Lei

NikeDRY SHORT CREW 2

99,99 Lei(35%) 64,99 Lei

LottoSENSE LEGGINGS STC W